Bedemand i Assens

Valg af bedemand er i høj grad en tillidssag. Som oftest har vi ikke tænkt over, hvilken bedemand vi vil vælge, før vi står i den ulykkelige situation. Og så skal der hurtigt træffes et valg oveni sorgen og alt det andet, der skal tænkes over og tages stilling til.

Bedemand i Asssens

Det er en fordel at vælge en lokal bedemand, der i forvejen har alle kontakterne til de lokale kirker og præster, byens blomsterhandlere, stenhuggere, den lokale avis, steder der er velegnede til mindesamvær osv.
Bedemand Assens

Din lokale bedemand i Assens og omegn

Bor du i Assens, Odense og omegn, kan du vælge din lokale bedemand i Assens og Odense:

  • Tommerup Begravelsesforretning, der drives af Jeanette Schärfe.

Tommerup Begravelsesforretning arbejder dog over hele Fyn, så det er også en mulighed, selv om du ikke bor i Assens eller Odense.

Bedemand i Asssens

Tommerup Begravelsesforretning har eksisteret som bedemand i Assens og Odense siden 1910, og Jeanette Schärfe er nu fjerde generation i den velrenommerede begravelsesforretning. De mange år inden for branchen har naturligvis givet en enestående erfaring med at arrangere både begravelser og bisættelser.

Men vi går stadig til hver ny opgave med stor ydmyghed, for alt skal være helt rigtigt i hver enkelt situation. For os er tryghed, tillid og respekt nogle af nøgleordene, når det handler om begravelser.

Alle de praktiske bedemandsopgaver klarer vi

Der er meget at tænke på, når en af vores nære dør. Derfor kan det også være befriende at overlade alle de praktiske ting til en bedemand, der er vant til at varetage den slags.

Hos Tommerup Begravelsesforretning, din lokale bedemand i Assens tilbyder vi at klare alle de praktiske opgaver, så du er sikker på, at intet er glemt.

Vi ordner alt i forbindelse med begravelse, både kirkelig og borgerlig begravelse, og bisættelse, og vi tager os også af hjemtransport i forbindelse med dødsfald i udlandet eller transport af udlændinge, der er døde i Danmark og skal transporteres til deres hjemland.

skiller