Din lokale bedemand i Middelfart

Når sorgen rammer, kan det være svært at navigere i den nye tilværelse. Ydermere er der mange praktiske ting, der skal ordnes i forbindelse med et dødsfald, og det kan være vanskeligt at mønstre overskuddet til det i en vanskelig tid.

Med Tommerup Begravelsesforretning som din lokale bedemand er du aldrig alene. Hos os kan du få hjælp til at arrangere en begravelse eller bisættelse samt alt det papirarbejde, der er, når der sker et dødsfald. Tommerup Begravelsesforretning kører over hele Fyn, også i Middelfart, og vi er altid klar ved telefonen. Kontakt os derfor gerne, hvis du har brug for assistance fra en bedemand, eller blot gerne vil høre mere om det vi tilbyder.

Bedemand Middelfart

Begravelse i Middelfart

Middelfart og resten af Fyn

Hos Tommerup Begravelsesforretning møder du indehaver Jeanette som er uddannet bedemand, der håndterer alle henvendelser professionelt og omsorgsfuld. Jeanette Schärfe har desuden en uddannelse som sygeplejerske fra Odense Universitetshospital, som også kommer hende til gode i jobbet som bedemand.

Vi kører ud, uanset hvor på Fyn du bor – om du har behov for en bedemand i Middelfart, i Odense, i Assens eller Tommerup; vi er der, når du har brug for os. Hos Tommerup Begravelsesforretning er det vigtigt for os, at du er tryg, og vores nøgleværdier er tryghed og tillid som vi praktiserer ved at være professionelle, respektfulde og omsorgsfulde, så du kan bruge dine kræfter på at lære at navigere i din nye hverdag uden afdøde.

Hjælp ved dødsfald i Middelfart

Hjælp til det praktiske ved dødsfald i Middelfart

Begravelse eller bisættelse – hos Tommerup Begravelsesforretning kan vi hjælpe med alle former for ceremonier og med det papirarbejde, der naturligt følger med et dødsfald. Vi tilbyder også særlig omsorg og opmærksomhed i øjenhøjde til, hvis der er børn blandt de pårørende. Som barn kan et dødsfald virke meget overvældende, og her er der brug for ekstra støtte og nærvær, som vi kan give hos Tommerup Begravelsesforretning.

bedemand middelfart

Kontakt Tommerup Begravelsesforretning

Hvis du har behov for en bedemand i eller omkring Middelfart, er du altid velkommen til at kontakte Tommerup Begravelsesforretning på telefon 64 76 12 18. Vi tager telefonen hele døgnet. Du er også velkommen til at skrive til os på info@scharfe.dk, hvis du foretrækker skriftlig kontakt.

Vores adresse er Kirkebjerg 1 i Tommerup – det tidligere Markusholm.
Lokalerne er nyrenoverede og lyse og danner en smuk ramme om de svære samtaler og det sidste farvel. Hvis I ønsker det, er der også mulighed for at holde en borgerlig højtidelighed i vores sal i Schärfes Hus.

højtidelighed ved dødsfald

Bedemand ved dødsfald i Middelfart