Bedemand Bellinge, Hårby, Sanderum og Årup

Det kan være svært at overskue alt det praktiske, der følger i kølvandet på et dødsfald, når man samtidig er i sorg og skal vænne sig til en tilværelse uden ens kære. Hos Tommerup Begravelsesforretning v/Jeanette Schärfe kan vi hjælpe. Som din lokale bedemand i Bellinge, Hårby, Sanderum, Årup og omegn – faktisk dækker vi hele Fyn – er vi klædt på til at varetage alt det praktiske omkring et dødsfald, både når det gælder begravelse eller bisættelse samt papirarbejdet, hvis du ønsker hjælp til det – eller gerne vil have, at vi står for det hele.

Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder, på siden her. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Bedemand i Asssens

I trygge hænder

Indehaver af Tommerup Begravelsesforretning, er mig Jeanette Schärfe, og jeg er uddannet bedemand gennem den Danske Brancheforening. Jeg er også uddannet sygeplejerske fra Odense Universitetshospital og har mange års erfaring i at arbejde med sorgbearbejdning og krisetilstande.

Så har du brug for en bedemand i Bellinge, Hårby, Sanderum eller Årup, er du i helt trygge hænder hos Tommerup Begravelsesforretning. Uanset hvornår på ugen eller døgnet, du måtte have behov for at tale med mig eller en af mine kollegaer, står vi til rådighed, og du kan være sikker på at opleve stor respekt for dine ønsker. Hos os er tryghed, tillid og respekt vores vigtigste nøgleord – værdier, der afspejles af vores professionelle ansatte og vores mange års erfaring i branchen, der er med til at give os et overskud og overblik. Det gør, at vi kan give dig den bedst mulige hjælp til at kunne overskue din nye situation med en hverdag uden afdøde.

Bedemand i Asssens

Hjælp til alt det praktiske

Med Tommerup Begravelsesforretning som din lokale bedemand i Bellinge, Hårby, Sanderum og Årup er du sikret en respektfuld og ordentlig bedemandsforretning, der tilbyder hjælp til alle typer højtideligheder; både kirkelige og borgerlige, uanset om du vælger en begravelse eller en bisættelse. Vi hjælper også med det praktiske papirarbejde, der uundgåeligt følger med et dødsfald, så du får ro til at være i sorgen og vænne dig til en ny virkelighed. Vi hjælper dig i det tempo, der passer til dig, så du får muligheden for at træffe de beslutninger, der føles rigtigst – og naturligvis de beslutninger, der stemmer overens med afdødes ønsker.

Bedemand i Asssens

Kontakt os

Vi holder til i Schärfes hus på Kirkebjerg 1 i Tommerup. Trygge, rolige omgivelser med god plads, hvor du og andre pårørende har mulighed for at tage afsked med afdøde. Det er også muligt at afholde en borgerlig højtidelighed i vores ceremonisal. Læs mere om Schärfes Hus her.

Hvis du gerne vil vide mere om os, eller du har behov for assistance fra en bedemand ved dødsfald i eller omkring Bellinge, Hårby, Sanderum eller Årup, er du altid velkommen til at kontakte os. Det er ganske uforpligtende og kan ske på telefon 64 76 12 18 (vi svarer hele døgnet) eller på mail info@scharfe.dk