Bedemand Faaborg-Midtfyn

Når der sker et dødsfald, kan det være svært at overskue alt det praktiske, der følger med, samtidig med at man skal vænne sig til en hverdag uden afdøde. Tommerup Begravelsesforretning ved Jeanette Schärfe hjælper. Vi er din lokale bedemand, og vi er altid klar til at hjælpe dig med alle de praktiske ting, et dødsfald og en begravelse eller bisættelse afstedkommer. Vi dækker hele Fyn, herunder blandt andet Faaborg og Midtfyn.

Kontakt Tommerup Begravelsesforretning, hvis du gerne vil vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med. Du kan også læse mere om hvad vi tilbyder her.

Begravelse i Asssens

Vi kører ud på hele Fyn

Hos Tommerup Begravelsesforretning er du i trygge hænder hos indehaveren Jeanette Schärfe, der er uddannet bedemand gennem den Danske Brancheforening og uddannet sygeplejerske fra Odense Universitetshospital.

Uanset om du bor i Faaborg, på Midtfyn, i Odense eller et helt fjerde sted på Fyn, hjælper vi, når du har brug for det. Hos Tommerup Begravelsesforretning er tryghed, tillid og respekt nøgleord. Dette kommer blandt andet til udtryk via vores professionelle ansatte og vores mange års erfaring, der giver os et stort overskud og overblik. Alt dette sammenlagt er med til, at vi kan hjælpe dig til bedre at kunne overskue situationen i en svær tid.

Begravelse i Asssens

Vi hjælper med alt det praktiske

Når du vælger Tommerup Begravelsesforretning som din lokale bedemand på Fyn, vælger du samtidig en bedemand, der tilbyder alle former for ceremonier. Du får hjælp til alt papirarbejdet, der følger i kølvandet på et dødsfald, hvilket kan give dig ro til at være i sorgen og vænne dig til en ny hverdag uden afdøde – uden du behøver spekulere på ting, der skal ordnes.

Når Tommerup Begravelsesforretning tager sig af alt det praktiske, får du desuden god tid til at træffe de rigtige beslutninger. Dem, der betyder noget for dig, de øvrige pårørende og selvfølgelig afdøde.

På vores adresse, det tidligere Markusholm på Kirkebjerg 1 i Tommerup, har du og øvrige pårørende desuden mulighed for at tage afsked med afdøde i rolige, trygge omgivelser. Vi har god plads til samtaler, det sidste farvel og en borgerlig højtidelighed i vores egen ceremonisal. Se mere om Schärfes Hus her.

Begravelse i Asssens

Kontakt os

Har du behov for hjælp ved et dødsfald i Faaborg eller på Midtfyn, eller ønsker du blot at lære os bedre at kende, er du altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende på telefon 64 76 12 18 eller på mail: info@scharfe.dk. Bemærk, at vi svarer på telefonen hele døgnet.

Begravelse i Asssens