Bedemand i Glamsbjerg

Tommerup Begravelsesforretning er din lokale bedemand i Glamsbjerg og omegn. Vi tilbyder at hjælpe med planlægningen af en værdig afsked for dine kære. Vi sørger naturligvis for at følge dine og afdødes eventuelle ønsker, så den sidste rejse bliver både personlig og mindeværdig.

Hos din lokale bedemand i Glamsbjerg mødes du med forståelse og respekt i den personlige rådgivning, du modtager. Det lægger os meget på sinde at skabe tryghed og opbygge tillid – og alle dødsfald varetages med både omsorg og respekt.

Bedemandsforretning

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvis du har behov for en bedemand i eller omkring Glamsbjerg, kan vi hjælpe. Vi kører desuden ud på hele Fyn, så det er ikke et krav, at du er bosiddende i Glamsbjerg for at bruge os som din bedemand.

Fordi vi er lokalkendte, kan vi hjælpe med at kontakte den lokale præst, booke kirken eller kapellet, bestille blomster, trykke salmehæfter mv. Uanset om du vælger en kirkelig eller en borgerlig højtidelighed, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Vi hjælper også gerne med det papirarbejde, der følger med ved et dødsfald.

Hvem er din lokale bedemand, Glamsbjerg?

Tommerup Begravelsesforretning drives af Jeanette Schärfe. Jeanette er fjerde generation af familien, der grundlagde begravelsesforretningen i 1910. De bedemænd, du møder i forretningen, er erfarne og yderst kompetente, og vi arbejder alle altid ud fra vores kerneværdier tryghed, tillid og respekt.

Bedemandsforretning

Gennemskuelige priser på bedemand

Samtidig ligger det os meget på sinde, at der ikke kommer nogle ubehagelige økonomiske overraskelser efter en begravelse eller bisættelse. Derfor holder vi vores priser gennemskuelige og gennemsigtige – og har ingen ekstra aften- eller weekendgebyrer. Hvis du ønsker det, udarbejder vi gerne et overslag på de omkostninger, der måtte være. Ganske uforpligtende, naturligvis.

Kontakt os ved behov for en bedemand i Glamsbjerg

Hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende prisoverslag eller du gerne vil vide mere om os, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv på mail: info@scharfe.dk, eller ring til os på telefon 64 76 12 18. Vi svarer hele døgnet.