Bedemand Næsby

Midt i sorgen over at have mistet en af sine kære, er det vigtigt, at du vælger en bedemand, du har tillid til. Beslutningen om, hvilken bedemand man vælger, bliver ofte truffet i en svær tid, og derfor er vigtigt, at du har tillid til, at vedkommende kan varetage opgaven med omsorg og respekt.
Det kan vi hos Tommerup Begravelsesforretning – din bedemand i Næsby og omegn.

Bedemand i Næsby

Hvem møder du hos Tommerup Begravelsesforretning?

Tommerup Begravelsesforretning er din erfarne bedemand i og omkring Næsby. Vi kører dog ud på hele Fyn, så du kan selvfølgelig også bo andre steder end i Næsby for at bruge os. Jeanette Schärfe, der i dag er bedemand i Næsby, er fjerde generation i familien Schärfe, der grundlagde Tommerup Begravelsesforretning i 1910. Du møder udelukkende erfarne og kompetente bedemænd hos Tommerup Begravelsesforretning – og alle arbejder vi efter værdierne tryghed, tillid og respekt. 

Når du samarbejder med os, kan du trygt stole på, at enhver afsked behandles med respekt og ydmyghed – den sidste rejse er unik og kan ikke gøres om. Derfor ligger det os meget på sinde at efterkomme alle de ønsker, du og afdøde måtte have.

Det kan din bedemand hjælpe med

Som lokal bedemand i Næsby har vi gode kontakter i området. Det betyder, at vi ved, hvem vi skal kontakte, når der skal bookes kirke eller kapel, laves aftale med en præst, bestilles blomster, trykkes salmehæfter eller noget helt andet. Vi ved også, hvor der er egnede lokaler til et eventuelt mindesamvær. Vi kan hjælpe med at arrangere både begravelse og bisættelse – både kirkelige og borgerlige højtideligheder.

Bedemand i Næsby

Prisen på en bedemand i Næsby

Priserne hos Tommerup Begravelsesforretning holdes gennemsigtige og gennemskuelige, og vi laver gerne et uforpligtende overslag på omkostningerne, hvis du ønsker det. Vi arbejder ikke med dyre aften- og weekendtillæg, men baserer udelukkende prisen på de valgte opgaver og produkter (kiste/urne, kremering, gravsten, blomster mv.)

Ring til os på telefon 64 76 12 18. Her svarer vi hele døgnet.
Du kan også skrive til os på info@scharfe.dk.