Bedemand i Odense

Hvis en af dine kære er gået bort, så er hjælpen altid nær. Din lokale bedemand, står klar til at hjælpe dig med alt det praktisk omkring begravelsen. F.eks. hvis du bor i Odense, så står Tommerup Begravelsesforretning klar til at tage imod dig. Tommerup Begravelsesforretning drives af Jeanette Schärfe og Ulrich Nielsen. Jeanette Schärfe er tidligere uddannet sygeplejerske fra Odense Universitetshospital.

Bedemand i Odense

Vi dækker også Odense

Tommerup Begravelsesforretning tilbyder dig hjælp på hele Fyn, derfor tilbyder de også hjælp i Odense.

Tommerup Begravelsesforretning har et stort overskud og overblik, hvilket gør at vi kan hjælpe i den svære og for nogle uoverskuelige tid når et dødsfald er sket.

Den fynske begravelsesforretning har tre nøgleord som er:

  • tryghed
  • tillid
  • respekt

Jeanette Schärfe tilbyder at deltage i alle ceremonier, samt sørge for alt det papirmæssige arbejde. På den måde får de efterladte mindre at huske på, da Jeanette Schärfe står til rådighed i den svære situation det er at miste. Tommerup Begravelsesforretning er gode til at hjælpe med de svære beslutninger, men de lader de efterladte tage sig god tid.

Hvis du mangler begravelseshjælp i Odense, så tøv ikke med at ringe uforpligtende til os.

Her på hjemmesiden kan du få et overblik, over alle de vigtige ting der skal huskes. Udover det kan du også læse om Jeanette Schärfes værdier, produkter, økonomi og hvad de ellers tilbyder i forbindelse med begravelseshjælp i Odense.

Så hvis en af dine kære en dag går bort, så kontakt Tommerup Begravelsesforretning ved Jeanette Schärfe på Fyn, her kan du altid få den hjælp du har behov for.

Bisættelse og begravelse i Odense

Bedemand - Begravelse og bisættelse i Odense