Bedemand i Vissenbjerg

Valget af bedemand en tillidssag. Det ved vi hos Tommerup Begravelsesforretning – din bedemand i Vissenbjerg og omegn. Derfor ligger det os også meget på sinde, at afdøde får en personlig og mindeværdig afsked, og at du som pårørende er tryg og ved, at der bliver taget hånd om dig på bedste vis, uanset om du ønsker hjælp til en begravelse eller en bisættelse, og uanset om ceremonien skal være kirkelig eller borgerlig.

Bedemand i Vissenbjerg

Hvem er din bedemand i Vissenbjerg?

Din bedemand i Vissenbjerg er Tommerup Begravelsesforretning, der blev grundlagt i 1910. Den drives i dag af Jeanette Schärfe, der har været i forretningen siden 1992. Jeanette Schärfe er fjerde generation i den familieejede begravelsesforretning. Alle tilknyttede bedemænd er erfarne og yderst kompetente. Fællesnævneren for vores arbejde er værdierne tryghed, tillid og respekt – værdier, vi efterlever hver dag.

Enhver afsked behandles med både ydmyghed og respekt. Den sidste rejse kan ikke gøres om, og har du eller havde afdøde nogle særlige ønsker til begravelsen eller bisættelsen, gør vi, hvad vi kan for at imødekomme dem. 

Fordelen ved en lokal bedemand i Vissenbjerg

Det er altid en fordel at vælge en lokal bedemand. Det, at vi kender lokalområdet, betyder, at vi har gode kontakter til både kirker, kapeller, præster, blomsterhandlere, solosangere mv. Vi kan også hjælpe med at trykke salmehæfter samt etablere kontakt til egnede lokaler til mindesamvær.

Lokal bedemand

Pris på en lokal bedemand i Vissenbjerg

Det er vigtigt for os, at du føler dig oplyst hele vejen igennem et samarbejde med os. Også hvad angår det økonomiske. Derfor sørger vi for, at vores priser er til at gennemskue, og at du ved, hvad du betaler for hvilke ydelser og produkter. Vi laver gerne et prisoverslag til dig, hvis du ønsker det.
Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt Tommerup Begravelsesforretning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere. Skriv til os på info@scharfe.dk, eller ring til os på telefon 64 76 12 18, som vi svarer altid. Også weekend og helligdage.