Begravelse i Assens

Tommerup Begravelsesforretning, der drives af Jeanette Schärfe, er din lokale bedemand i Assens. Begravelsesforretningen har eksisteret siden 1910 og drives nu af fjerde generation. Det er altså en begravelsesforretning med mangeårig erfaring og et godt renommé.

Begravelse i Asssens

Hos Tommerup Begravelsesforretning tager vi os af alt i forbindelse med bisættelse og begravelse i Assens, men vi arbejder overalt på Fyn. Du er derfor meget velkommen til at benytte os, også selv om du ikke bor i Assens, Odense eller nærmeste omegn.

Vi løser praktiske opgaver omkring begravelse i Assens og omegn

Vi kan tilbyde at tage os af alle de praktiske opgaver, der er i forbindelse med en begravelse i Assens, men vi kan også kun tage os af enkelte udvalgte opgaver. Uanset hvad I vælger, har vi gode kontakter til de lokale kirker og præster, blomsterhandlere i byen, stenhuggere, avisen i forhold til dødsannoncer og taksigelsesannoncer, steder der er velegnede til mindesamvær osv.

Vælg lokalt til begravelsen i Assens og omegn

Det er en fordel at vælge en lokal bedemand, når I skal arrangere en begravelse i Assens og Odense, netop fordi vi har det lokale kendskab, og som oftest føles det da også mest naturligt at vælge en fra lokalområdet.

Begravelse i Assens - Den sidste rejse

Assens begravelse

For os er omsorg vigtig, både over for de efterladte og over for den afdøde. Det handler om at respektere den afdødes sidste ønsker, men også om at hjælpe de efterladte med de mange praktiske opgaver og afgørelser, der skal træffes midt i en svær situation.

Der er meget, der skal tages stilling til og ordnes i forbindelse med en begravelse, og så er det rart at kunne støtte sig til en erfaren bedemand. Vi har bistået ved mange begravelser i Assens igennem tiden, og derfor ved vi, hvad der skal huskes, og hvad der skal gøres, og vi guider jer igennem hele forløbet fra den første kontakt til lægen, og til alt papirarbejdet er afsluttet.

skiller