Begravelse i Odense

Få hjælp til at afholde en smuk og mindeværdig begravelse i Odense

Ønsker I at afholde en smuk, mindeværdig og respektfuld begravelse for en afdød i Odense, vil jeg, Jeanette Schärfe, yde mit bidrag til, at begravelsen bliver, som pårørende og afdøde ønsker. Jeg er bedemand med base i Tommerup, men jeg udfører bedemandsopgaver på hele Fyn.

Omsorg har altid været en kærneværdi for mig, og jeg har tidligere erfaring som sygeplejerske hos Odense Universitetshospital. Ud over omsorg prioriterer jeg tryghed, tillid og respekt meget højt. Det meget vigtigt for mig at afsætte den rette tid de pårørende, og jeg udviser stor sympati, empati og forståelse over for den svære situation, som de efterladte er i. Det er vigtigt at I er trygge ved situationen og de valg der skal tages, og at begravelsen bliver præcis, som pårørende og afdøde ønsker.

Begravelse Odense

begravelse og bisættelse i Odense

Indledende møde i Odense

Ønsker man at modtage min hjælp, vil første led i begravelsesplanlægningen være et møde med mig om, hvordan forløbet skal foregå.

For at kunne indsende nødvendige papirer til de offentlige indstandser herunder dødsanmeldelsen skal der underskrives en fuldmagt til anmodning om begravelse/ligbrænding, da anmodningen nu ligger digitalt. Her er det ikke nødvendigt med dåbs/vielsesattest, blot et CPR nummer på afdøde og anmelderen vil kunne gøre det. Efter indsendelse vil du modtage en bekræftelse i din e-boks.

Derefter begynder den praktiske planlægning af begravelsen, og I har som pårørende har mulighed for at modtage rådgivning og vejledning omkring alle de spørgsmål, de kunne have. Vi aftaler, hvor meget jeg skal hjælpe med i forbindelse med begravelsen. Nogle af de opgaver, jeg typisk varetager, er påklædning af afdøde, indrykning af dødsannonce, bestilling af kistepynt og at tage kontakt til præst, kordegn og kirke i Odense med henblik på fastsættelse af tidspunkt for højtideligheden.

Selvom jeg varetager en række af opgaverne, er det vigtigt for mig, at de bliver udført, som pårørende ønsker, og I som pårørende har naturligvis også mulighed for at udføre opgaverne enten selv eller sammen med mig.

Derudover skal vi under mødet beslutte, hvilken af Odenses kirker som begravelsen skal finde sted i, og hvordan den forestående begravelse i Odense præcist skal forløbe.

bedemand i Odense