Tommerup Begravelsesforretning – din bedemand i Sanderum

Beslutningen om, hvilken bedemand man vælger, er ofte en, der bliver truffet midt i en svær tid – og ofte en, der skal træffes hurtigt. Det er imidlertid vigtigt, at du vælger en bedemand, du har tillid til, og som respekterer dine ønsker, så du er sikret at din kæres sidste rejse sker med både omsorg og respekt. Hos Tommerup Begravelsesforretning ved Jeanette Schärfe, din lokale bedemand i Sanderum og omegn, sætter vi en ære i netop det, og hos os er du altid velkommen.

Hvem er Tommerup Begravelsesforretning?

Tommerup Begravelsesforretning ved Jeanette Schärfe er din lokale bedemand i Sanderum og omegn. Har du brug for hjælp fra en bedemand andetsteds, er det dog også muligt – vi kører nemlig ud på hele Fyn. Vores område strækker sig altså væsentligt længere end Sanderum. Det er Jeanette Schärfe, der driver begravelsesforretningen i Sanderum, er fjerde generation af bedemænd i familien Schärfe. Det var familien, der i 1910 grundlagde Tommerup Begravelsesforretning. Samtlige bedemænd hos Tommerup Begravelsesforretning i Sanderum er både erfarne og kompetente, og vi arbejder alle sammen efter vores kerneværdier, der er tryghed, tillid og respekt.

Den sidste rejse er unik og kan ikke gøres om. Derfor er et samarbejde med os et samarbejde, hvor enhver afsked behandles med omsorg, respekt og ydmyghed. Det ligger os meget på sinde, at alle de ønsker, du og afdøde måtte have, bliver imødekommet efter bedste evne.

Sådan kan vi hjælpe

Da vi har arbejdet som bedemænd i Sanderum i mange år, har vi gode kontakter i området. Altså ved vi, hvem det er relevant at kontakte i alle faser af planlægningen af en begravelse eller bisættelse. F.eks. når kirken eller kapellet skal bookes, der skal laves en aftale med en præst, bestilles blomster, arrangeres salmeblade mv. Vi har også kendskab til, hvilke lokaler der kunne egne sig til en mindesammenkomst – kort sagt kan vi hjælpe med hele planlægningen af både kirkelige og borgerlige højtideligheder, hvad enten der er tale om en begravelse eller en bisættelse.

Vi har til huse i Schärfes Hus, hvor du i rolige omgivelser kan se – og tage en sidste afsked med – afdøde. Vi har et stillerum, der er skabt med henblik på netop dette, og her er der både ro og tid til det sidste farvel. Det kan også lade sig gøre at have kisten med afdøde stående på køl, under opsyn, i vores lokaler.

Det koster en bedemand i Sanderum

Det er vigtigt for os, at priserne på vores service hos Tommerup Begravelsesforretning er både gennemsigtige og gennemskuelige. Og hvis du ønsker det, laver vi gerne et uforpligtende overslag på omkostningerne forud for en aftale. Du møder hverken dyre aften- eller weekendtillæg, men udelukkende den angivne pris på de opgaver, du ønsker, vi skal udføre, og de produkter (kiste/urne, kremering, gravsten, blomster mv.), du beder os bestille.

Kontakt Tommerup Begravelsesforretning i Sanderum

Hvis du skal bruge hjælp til at arrangere en begravelse eller en bisættelse i eller omkring Sanderum, og du ønsker vores hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe ed samtlige af de praktiske opgaver, der opstår i forbindelse med et dødsfald, lige fra det relevante papirarbejde til at arrangere ceremonien. Vi kan også hjælpe med at bestille blomster, formidle kontakt til lokaler, hvor et eventuelt mindesamvær kan finde sted, og meget mere. Har du behov for hjælp ved dødsfald i udlandet, kan vi også træde til.

Ring til os på telefon 64 76 12 18, hvor vi svarer hele døgnet. Du kan også altid kontakte os på mail – skriv til os på info@scharfe.dk.